Vijverpark in Haarlem wint de Lieven de Key Penning 2020 publieksprijs!

20275-17lichter.jpg

Vijverpark (De Entree Oost) in Haarlem wint
de Lieven de Key Penning 2020 publieksprijs!

Stefanova Architecten heeft het ontwerp voor de stedelijke buitenrand aan de Amerikaweg verzorgd, met oa. appartementen, stadse woningen en een straatje met grondgebonden woningen. Hans Been architecten maakte het ontwerp voor de woningen in het binnengebied. Op deze mooie foto van Luuk Kramer is Vijverpark te zien vanaf de Entree West (ook genomineerd) en hier komt mooi naar voren hoe de twee gebieden samen De Entree vormen, naar geslaagd stedebouwkundig ontwerp van Common Affairs / Jos van Eldonk.

 

 

De Spreeuwen Genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs!

20111-08 photoshop GENOMINEERD.jpg

Het project De Spreeuwen in de Houthavens in Amsterdam is genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2020!

 

Stem hier:

 https://www.amsterdamwoont.nl/nieuwbouwprijs/amsterdamse-nieuwbouwprijs-2020/de-spreeuwen/

 

Het Pakhuisensemble bevindt zich op een zichtlocatie in de Houthavens en vormt een verbinding met de oude stad. Mede door dit gebouw voelt de Houthavens als een vanzelfsprekende uitbreiding van Amsterdam. Deze rol zal in de toekomst nog versterkt worden als de gracht rondom is uitgegraven en het blok midden in het water zal komen te staan.

 

De parel van het project is het groene verhoogde hof waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Door het woon- en parkeerprogramma slim en compact op te lossen is op het kavel ruimte ontstaan voor een pleintje aan het water, dat de verbinding legt met de rest van de Houthavens en haar bewoners.

 

>>Project

Rondleiding GEBOUWDE TROTS Haarlem Vijverpark

20218-05 lichter.jpg

In het kader van de tentoonstelling GEBOUWDE TROTS , geef ik morgen 11 september een rondleiding bij het project #Vijverpark in Haarlem, samen met Menno Mönch van Mooijekind Vleut Makelaars.

ABC Architectuurcentrum Haarlem organiseert deze rondleiding/fietsexcursie. Er worden in totaal drie recent opgeleverde projecten bezocht. Leuk dat we gevraagd zijn en wij hebben er zin in.

Meer info op:
https://lnkd.in/dxZv6MJ

BPD Gebiedsontwikkeling
AM
KBK bouwgroep
Slokker Bouwgroep
Stefanova Architecten bv BNA

foto: Luuk Kramer

Kolenkit fase 5

De vernieuwing van de Kolenkitbuurt in Amsterdam-West is in volle gang. Stefanova Architecten maakt het ontwerp voor twee bouwblokken aan de Wiltzanghlaan en de Akbarstraat. De kenmerkende open strokenbebouwing van Cornelis van Eesteren is doorontwikkeld naar (half) gesloten bouwblokken met een duidelijke grens tussen openbaar en privé.

In opdracht van Eigen Haard maken wij een levensloopbestendig ontwerp voor 126 sociale- en middensegmentwoningen. De woningen zijn verdeeld over 2 woonblokken met grote diversiteit aan woningtypes. Elk met een centraal groen hof met tuintjes, terrassen, en (fiets)- parkeerplekken, die de sociale veiligheid en ontmoeting tussen de bewoners bevorderen. De kant aan de Wiltzanghlaan is bestemd voor een seniorenwoongroep met gemeenschappelijke ruimte en tuin.

Project Enka in Ede in de Gelderlander

EDE gelderlander.jpg

Het project De Laan op het Enka-terrein in Ede prijkt op de foto bij het artikel: Ede blijft maar groeien  in de Gelderlander. Het Enka terrein is 1 van de groeikernen die afgelopen jaren tot ontwikkeling is gekomen. Stefanova Architecten heeft met ca. 200 woningen mogen bijdragen aan deze prachtige nieuwe wijk. 

>>Artikel

Jongerencentrum en woningen op Centrumeiland IJburg

ijburg klein.jpg

Wij zijn geselecteerd voor het ontwerp van kavel 08-01 op het centrumeiland IJburg. In opdracht van de Alliantie en voor Dynamo jongerenwerk Amsterdam ontwerpen wij een gebouw dat 50 woningen en een jongerencentrum huisvest, een bijzondere combinatie en een uitdaging voor het ontwerp.  

Project Houthavens in NRC Handelsblad

NRC houthaven.jpg

Het project Houthavens Blok 0 wordt in het artikel Nieuwe pakhuizen om in te wonen in het NRC genoemd als één van de nieuwe nieuwbouwprojecten in Amsterdam dat geïnspireerd is op de historische Pakhuizen. 

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/14/nieuwe-pakhuizen-om-in-te-wonen-a3653976#/handelsblad/2019/02/16/#602

 

Ontwerp 120 woningen in de Kolenkitbuurt in volle gang

kolenkit (2).jpg

Het ontwerp voor 120 Sociale Huur- en middensegmentwoningen in de Kolenkitbuurt in Amsterdam vortdert gestaag. Links een eerste impressie van het schetsontwerp. 

Houthaven Blok 1A Nadert Voltooiiing

houthavens opleverfeest.jpg

Het project De Spreeuwen (Houthaven Blok 1A) in Amsterdam nadert voltooiing. Dit project, tot stand gebracht in samenwerking met Ymere en Dura Vermeer, behelst 69 sociale huurappartementen en een parkeergarage. Piet Parra ontwierp het kunstwerk dat prominent op de gevel staat: De appel die, opgejaagd door de hongerige Spreeuwen, even zit uit te rusten. 

De eerste bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen. 

>> Project

Geselecteerd voor ontwerp 120 woningen Kolenkitbuurt fase 5

Kolenkit.jpg

Een goed begin na de vakantie! Stefanova Architecten is geselecteerd voor het ontwerp van Fase 5 van de Kolenkitbuurt in Amsterdam. Het project, in opdracht van Eigen Haard, betreft 120 appartementen in de Sociale- en Middensegmenthuur en valt onder de supervisie van Sjoerd Soeters. 

Na de Houthavens zijn we blij met nog zo'n mooi project in Amsterdam. 

De verkoop van Vijverpark fase 3 is gestart!

Verkoop vijverpark3.jpg

De verkoop van Vijverpark fase 3 is gestart! Deze nieuwe woonwijk in Haarlem wordt een prachtig groen gebied met een grote variatie aan woningen. In opdracht van ontwikkelmaatschappij 023 CV ( BPD Gebiedsontwikkeling, Slokker Vastgoed bv, AM) hebben wij het ontwerp gemaakt voor de stedelijk wand langs de Amerikaweg, met koopappartementen als landmark aan de grote vijver, herenhuizen en hofwoningen. Als vervolg hierop werken wij samen met Common Affairs, Diederendirrix en Hans Been Architecten aan de bebouwing langs de Schipholweg.

>> Project

Ontwerp De Zouterij op het ENKA-fabrieksterrein goedgekeurd door de welstand

Enka zouterij fase2 uitsnede.jpg

Studie levensloopbestendig wonen

levensloopbestendig wonen.jpg

Stefanova Architecten heeft onlangs onderzoek gedaan naar levensloopbestendige woningen. Dit zijn woningen die flexibel zijn ontworpen en bestand zijn tegen toekomstige veranderingen. Dit blijkt voor veel opdrachtgevers een steeds belangrijker thema. De resultaten zijn op aanvraag beschikbaar.

Start ontwerp ca.40 woningen te Ede (ENKA terrein)

Enka Zouterij Stefanova Architecten Nieuwbouw

 In opdracht van AM zijn wij gestart met het ontwerp voor ca 40 woningen op het Enkafabriekterrein, tegenover de bewaarde muren van de monumentale fabriek.

Zonder tender, zo kan het ook, omdat de opdrachtgever een goede ervaring met ons bureau heeft. Binnenkort meer te zien!

Tenderwinnaar Barbahuis Lakenplein aan de Waardgracht in Leiden opgeleverd

Het Barbahuis project in de Binnenstad van Leiden is opgeleverd.  Dit is een sloop/ nieuwbouw project met 65 sociale huurwoningen in opdracht van Portaal,  met een lengte van 135m aan De Waardgracht en het Lakenplein, naast de Oosterkerkerstraat en het Kaarsemakersplein. 

Tender gewonnen op bewonersparticipatie, stedebouw en architectuur, duurzaamheid en flexibiliteit. Co-making met Coen Hagedoorn, Klimaatgarant, VIAC, Evers en partners, de Gemeente en Portaal.

De bewoners die de hele traject van selectie ontwerp tot uitwerking meegedaan hebben kunnen nu genieten van de mooie locatie en door hun gekozen woning.

Bedankt team en vooral Coen Hagedoorn Bouw!

>> Project

Hoogste punt Houthavens blok 1A, Wiborgeiland bereikt

Het hoogste punt van het Project Houthavens blok 1A in Amsterdam is bereikt! Dit project wordt in co-making met Ymere en Dura Vermeer ontwikkeld.

Het project in mooie woorden omschreven door projectmanager David Bloemendaal: 

"Samen met Stefanova Architecten en Dura Vermeer hebben wij met elkaar het hoogste punt van Houthavens blok 1A bereikt! Het hoogste niveau van Houthavens Amsterdam? Nee dat zeker niet, dat blijft Pontsteiger! Maar met 13 geveltypen en 37 woningtypen wel het meest unieke sociale woningcomplex met 69 woningen van Amsterdam! Wonen aan het water, met een eigen parkeerplaats, zonnepanelen en WKO installatie. Unieker wonen binnen de ring van Amsterdam gaat bijna niet lukken!!"

>>Project


 

Lindepark valt in de prijzen bij Architectuurprijs Amstelveen

Project Lindepark is in de prijzen gevallen bij de Architectuurprijs Amstelveen. Het project werd door de bewoners van Amstelveen als één van de mooiste projecten beoordeeld in de categorie woongbouwen, en won de 3e (publieks)prijs. De prijs wordt eens in de 5 jaar uitgerijkt.

Foto: de pijswinnaars in het Cobra mueum.
Bron: Gemeene Amstelveen

>>Project

Lakenplein Leiden krijgt vorm

Het project van Portaal aan de Waardgracht en Lakenplein, bij vele bekend als het Barbahuis, krijgt behoorlijk vorm. Een deel van de 140 meter lange gevel is inmiddels uit de steigers. Dit inhoudelijk bijzondere project, ontstaan in de crisis (wat waren we destijds gelukkig met het winnen van de tender…) wordt erg mooi.

>>project

Project Lindepark genomineerd voor de architectuurprijs van Amstelveen

Lindepark 2 - Urban Villab.jpg

Project Lindepark is genomineerd voor de architectuurprijs van Amstelveen! Dit complex van 5 gebouwen bestaat uit 120 sociale huur- en koopwoningen, een HOED praktijk, groepswonen voor senioren (ThuisHuis concept) en bedrijfsruimten.

 >>project

Ontwerp koopappartementenblok in Haarlem goedgekeurd door de Welstandscommissie

Het ontwerp voor het koopappartementenblok in het Vijverpark in Haarlem is goedgekeurd door de welstandscommissie. Dit bijzondere gebouw komt op de kop van het grote waterplein in het hart van het gebied. Abstractie en grote maat zijn de ontwerpthema’s bij de opvallende frontgevel met witte rasterstructuur. Tegelijkertijd is het gebouw aan de andere zijden onderdeel van de woonwijk.

 >>project

Gewonnen: selectie Entree oost in Haarlem

Haarlem Vijverpark.jpg

Wij hebben de architectenselectie voor de Amerikaweg/Schipholweg in Haarlem gewonnen. De opgave betreft de rand van het tuinstedelijke Vijverpark (Entree Oost).

project Haarlemsch Geluk in de verkoop

Haarlemsch Geluk.jpg

Het project Vitae Vesper aan de Wagenweg, omgedoopt tot Haarlems Geluk, is in de verkoop gegaan. Er is grote belangstelling onder kopers voor het project in de statige Koninginnebuurt in Haarlem, waarop het ontwerp is geïnspireerd. 

>> www.haarlemschgeluk.nl

>> project

Gewonnen! Architectenselectie "hart voor de Wierden" in Almere Haven

D3kopie.jpg

Op de plek waar vroeger het buurthuis, de school en de supermarkt zaten hebben wij een visie gemaakt om deze plek een nieuwe betekenis te geven voor haar bewoners. 

Nationale Eenzaamheidsprijs 2015 gewonnen door Thuishuis-project

winnaar thuishuis.jpg

Het landelijke Thuishuis-project won met 52 procent van de stemmen uit de drie genomineerden. Een Thuishuis is een speciale woning waar vijf tot zeven alleenstaande 60-plussers met een smalle beurs bij elkaar wonen. Ze hebben een eigen verblijfsruimte en delen een woonkamer, tuin en logeerkamer. In Amstelveen ontwierp Stefanova architecten één van de twee gerealiseerde thuishuisprojecten in Nederland.  Het Thuishuis is een initiatief van Thuis in Welzijn. 

>>Project

Pilotproject Willibrordus met thema klimaatneutraal bouwen opegeleverd

willibrordus nieuws.jpg

Het project Willibrordus in de Pijp in Amsterdam is opgeleverd. Het betreft vrije sectorwoningen in opdracht van Eigen Haard, gebouwd door Ooms Bouw.

De belangrijkste leidraad in het ontwerp is het klimaatneutrale woongebouw. Aan de noordzijde zijn de ramen klein gehouden, terwijl aan de zuidkant grote puien worden beschut door de overstekken van de veranda's. 

Door de architectonische karakteristieken van de buurt te laten terugkomen op een eigentijdse manier voegt het gebouw zich naadloos in het straatbeeld en wordt het 19e-eeuwse karakter van de straat versterkt. 

>> Project

Geslaagde bewonersmarkt Lakenplein Leiden

bewonersmarkt lakenplein.jpg

Op 16 april vond de bewonersmarkt voor het project Lakenplein in Leiden plaats. De toekomstige bewoners hebben veel invloed gehad op het ontstaan van het plan, dat is ontworpen met een modulaire bouwmethode in combinatie met individuele invulling naar wens van de toekomstige huurders. Dit is het eerste “Barbahuis” in wording, gewonnen door ons consortium (Stefanova Architecten, Coen Hagedoorn Bouw, Viac en Evers & Partners.)

>> Project

Voorlopig ontwerp Houthavens blok 1a gepresenteerd aan kwaliteitsteam

Nieuwbouw Lindepark Amstelveen dingt mee naar BNA-gebouw van het Jaar

Lindepark 1 - Gevel aan lindelaankopie.jpg

Het pas opgeleverde project aan de Lindelaan / Olmenlaan in Amstelveen doet mee met de "beste gebouw van het jaar 2015" verkiezing van de BNA. Het Lindepark is een fors woon en sociaal-maatschappelijk programma gerealiseerd met behoud van het parkkarakter van de plek. Vijf compacte losstaande woongebouwen vormen samen een ensemble en gaan een relatie aan met de jaren 60-70 bebouwing in de directe omgeving. http://www.gebouwvanhetjaar.nl/entry/wooncomplex-lindepark-amstelveen/ >> Project Lindepark

Prijsvraag Blok 1A Houthaven gewonnen!

Houthavens.jpg

De architectenselectie voor eiland 1, blok 1A in de Houthaven in Amsterdam is door Stefanova Architecten in de wacht gesleept. De opgave betreft een "spijkerblok" aan het water met 68 appartementen met het thema van Amsterdamse pakhuizen.

Wij hebben zin in de verdere uitwerking in opdracht van Ymere + co-maker Dura Vermeer en onder de supervisie van Sjoerd Soeters.

Prijsvraag Lakenplein Barbahuis in Leiden gewonnen!

Lakenplein Stefanova Architecten.jpg

Wij hebben de prijsvraag voor het Lakenplein in de binnenstad van Leiden gewonnen. Het plan behelst een totaalconcept voor gestapelde sociale huurwoningen zonder onrendabele top en met een energieconcept van EPC=0. Het is een flexibel ontwerp, waarbij de toekomstige bewoners betrokken zijn.

De jury was een combinatie van professionals en deze toekomstige bewoners. Wij vormen tijdens de prijsvraag en de uitwerking een consortium met Coen Hagedoorn Bouw, Viac en Evers & Partners. Wij werken het plan samen met alle partijen uit in een BIM-model.

Inmiddels is het plan door de Welstandscommissie goedgekeurd en de omgevingsvergunning aangevraagd.

>> Lakenplein

>> Filmpje

Verbouwing Luxe jaren ’30 Villa

adamseweg.jpg

De omgevingsvergunning voor de uitbreiding van een luxe villa met kantoor aan de Amsterdamseweg in Amstelveen is snel verleend. De voormalige notariswoning is flink uitgebreid naar wens van de bewoners en heeft een ruimtelijke upgrade gekregen. 

Thuishuis Lindepark Geopend

Thuishuis.jpg

Het Thuishuis, ontworpen (in samenwerking met stichting Thuishuis) als onderdeel van het Lakenpark in Amstelveen, is feestelijk geopend en sinds augustus volledig bewoond. Het thuishuis is een initiatief voor alleenstaande senioren (60+) om op een leuke manier oud te worden, met onder andere een aantrekkelijke gemeenschappelijke ruimte die de ontmoeting tussen de bewoners bevordert. 

http://www.thuishuisamstelveen.nl/
http://vimeo.com/96062264

Opleverfeest project Lindepark in Amstelveen

Oplevering_Lindepark-0810 foto bankje II.jpg

Op de zonnige 11 juni was het opleverfeest van het project Lindepark te Amstelveen. Het project is goed verkocht en verhuurd.

Opening OBA Reigersbos

IMG_6868.jpg

Transformatie / renovatie van een jaren '80 pand

De Openbare Bibliotheek Reigersbos heeft een metamorfose ondergaan en is klaar voor de toekomst. Stefanova Architecten heeft een nieuw interieur ontworpen waardoor het filiaal een frisse, moderne uitstraling heeft gekregen. De entree is naar de voorkant aan de winkelpassage verplaatst, waardoor de bieb toegankelijker wordt en zich opent naar de bezoekers..

Ga naar project

Lakenplein wordt Laken park

Stefanova architecten heeft de hoogste waardering door de vakjury en de bewoners in de Finale van het Lakenplein!!

Dit is het eerste Barba-huis project van Portaal in de Leidse binnenstad voor de bouw van 60 sociale huur woningen.

Het Lakenplein wordt Lakenpark.

 

 

 

foto Winnaar.JPG

10 voor stedebouw en architectuur!

DSC_3188.JPG

Voor de aanbesteding voor de locatie Lakenplein in Leiden / Barbahuis in opdracht van woningbouwcorporatie Portaal hebben we een 10 gekregen voor stedebouw en architectuur en samen met onze partners Coen Hagedoorn Bouw , VIAC en Evers & Partners gaan we Voorlopig ontwerp maken.

Na de OBA Indische buurt nu OBA Reigersbos

bieb.jpg

De vestiging van de Openbare Bibliotheek Amsterdam te Reigersbos wordt verbouwd en krijgt een nieuw interieur. Wij zijn gevraagd om deze taak op ons te nemen. De OBA Indische buurt, door ons ontworpen, heeft de prijs gewonnen voor Mooiste bibliotheek van Amsterdam. We gaan proberen deze titel aan de bibliotheek Reigersbos door te geven.

Thuishuis en appartementen blok B gereed

blokB.jpg

Olmenlaan Lindelaan Blok A wordt opgelevert

Amstelveen.blokA.jpg

Bouw Enka fase 2 gestart!

enka.B.bouw.jpg

S. Stefanova Gekozen voor BNA ledenraad

bna.jpg

S. Stefanova is gekozen als lid van de ledenraad voor de Bond voor Nederlandse Architecten (BNA) voor een periode van vier jaar. In de huidige tijd ligt er volgens ons een zware taak voor branche om de positie van de architect te versterken. S. Stefanova wil zich middels dit lidmaatschap inzetten om het architectenvak voortdurend op de veranderende maatschappij te laten anticiperen.

Geselecteerd voor ontwerp ca. 80 woningen Zaandam

poelenburg.jpg

Stefanova Architecten is geselecteerd voor het ontwerp van circa 80 woningen (appartementen en eengezinswoningen) te Zaandam. De “E-Flats” in de wijk Poelenburg worden in nauwe samenwerking met de toekomstige (nu huidige) bewoners ontworpen. Het stedebouwkundig plan definieert drie stroken gestapelde bouw en twee rijen eengezinswoningen. Beeldbepalend zijn de twee omsloten tuinen, die in het ontwerp optimaal gebruikt worden om ontmoetingsmomenten te creëren, waardoor collectiviteitsgevoel ontstaat bij de bewoners. Hierdoor wordt het gevoel voor veiligheid versterkt en ontstaat er een prettige leefomgeving voor de sociale huurwoningen.

Renovatie / Verbouwing rijwoningen Amstelveen: Bouwaanvraag ingediend

Amsterdamseweg verbouwing low tech jaren 30.jpg

Duurzame en moderne verbouwing met behoud van de karakteristieken van jaren '30 dijkwoning

Project

 

"Belangstelling Lindepark blijkt groot"

Amstelveen.jpg

Meer dan 50% van de woningen van fase 2 zijn verkocht en in maart is Smits bouwbedrijf gestart met de bouw. 

"iedereen was erg gecharmeerd van de lokatie, de bouwstijl en de kleinschaligheid".

De Borneohof wint Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2012!!

nieuwbouwprijs.jpg

De winnaar van de zesde Amsterdamse Nieuwbouwprijs is De Borneohof,

nieuwbouwprijs1.jpg

een markant blok nieuwbouw aan het Javaplein. Dit nieuwe hart van de Indische Buurt kreeg bijna twintig procent van alle stemmen.

Voor de Nieuwbouwprijs 2012 werden er uit 48 projecten 10 genomineerd. Er zijn ruim tienduizend stemmen uitgebracht, 2500 meer dan vorig jaar. Toen won Verdana, een futuristisch nieuwbouwproject op het Funenpark. Bij deze prijs bepalen niet de experts, maar de bewoners wat de beste nieuwbouw is.

De Borneohof heeft rond een binnenhof 67 koop- en huurwoningen; waarvan 20 voor sociale huurders.

De volledige uitslag van de Nieuwbouwprijs vindt u vandaag in Het Parool.

(Door: Bert Steinmetz)

Deelname tender Amsterdamseweg 441

Amsterdamseweg.jpg

Stefanova Architecten en Vinkbouw doen mee aan de tender voor het onwikkelen voor de lokatie Amsterdamseweg 441 te Amstelveen. 

Geselecteerd voor nieuwbouwproject Tuinderweide

Riet.jpg

Wij zijn geselecteerd door Mulder Obdam voor het nieuwbouwproject Tuinderweide te Obdam. Met dit project nemen we deel aan het Agentschap NL duurzaamheidsprogramma. 

Deelname Programmalijn Innovatie in Uitvoering / Agentschap Nederland

Agentschap.jpg

Stefanova Architecten zit momenteel in de voorbereiding voor deelname aan de programmalijn Innovatie in Uitvoering / Energiebesparing in de gebouwde omgeving. 

Met ons duurzaamheidsconcept doen we mee aan dit initiatief van Agentschap Nederland. 

Borneohof genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs

 

De Borneohof is genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2012. 

Zie het project hier.
Zie ook http://nieuwbouwprijs.nl/

Voorlopig Ontwerp W&R-concept woningen

ENKA3.jpg

Wij hebben het vooropig ontwerp met toepassing van het BAM W&R-concept voor 33 woningen te Ede afgerond in opdracht van AM. 

 

Alle woningen ENKA-terrein deelgebied A te Ede zijn verkocht!

Op het voormalig fabrieksterrein ENKA in Ede zijn door Stefanova architecten eengezinswoningen en appartementen ontworpen in het stedebouwkundig plan waarin het behoud en de herstructurering van industriele monumenten voorop stond.

Alle woningen in de eerste fase zijn verkocht en we hebben de opdracht voor het ontwerp voor de fase 2. 

Bouwstart project Lindepark Amstelveen

 

11 juli 2012 is de bouw van het project Lindepark in Amstelveen officieel begonnen. 

In het complex komen 71 sociale huurappartementen, 38 koopappartementen, 11 koopwoningen, een kinderdagverblijf en een Thuishuis.

Zie het filmpje hier
Zie het project hier

Geselecteerd voor nieuwbouwproject Middenmeer

Middenmeer.jpg

We zijn geselecteerd door Bouwcompanie voor het nieuwbouwproject Middenmeer. 

Bouwstart project Lindepark Amstelveen

Op 11 juli 2012 begon officieel de bouw van het project Lindepark. Links een reportage  van RTV Amstelveen over de officiële bouwstart van het project Lindepark in Amstelveen. 

In het complex komen 71 sociale huurappartementen, 38 koopappartementen, 11 koopwoningen, een kinderdagverblijf en een Thuishuis.

Zie het project hier

 

Op 11 juli 2012 begon officieel de bouw van het project Lindepark. Links een reportage  van RTV Amstelveen over de officiële bouwstart van het project Lindepark in Amstelveen. 

In het complex komen 71 sociale huurappartementen, 38 koopappartementen, 11 koopwoningen, een kinderdagverblijf en een Thuishuis.

Zie het project hier